Onze Nautic Services

Nautic Service Friesland heeft een groot netwerk in de watersport. Tot onze klanten rekenen wij jachthavens, jachtmakelaars, maar ook particuliere booteigenaren. Wij komen op locatie om onze diensten aan te bieden en om toe te lichten wat wij voor onze klanten kunnen betekenen. Onze kracht zit in het persoonlijk contact, korte lijnen, maar niet minder belangrijk, kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

Bootstoffering – Refit

Nadat we uw interesse gewekt hebben maken wij een afspraak op locatie. We maken een beoordeling van de werkzaamheden, de maten worden opgenomen en u kunt een keuze maken uit een keur aan materialen. Vervolgens wordt u zo snel mogelijk geïnformeerd over prijs, mogelijkheden en levertijd.

Bootstoffering

Demontage en montage interieur

Nautic Service Friesland haalt het interieur op en komt het weer keurig bij u afleveren. Demonteren en monteren doen wij in overleg met de eigenaar van de boot.

Totaalservice

Aangezien veel booteigenaren elders wonen verzorgen wij het hele traject van A tot Z. Onze stoffeersters doen hun werk met uiterste precisie en kunnen door het werk wat ze leveren uw boot omtoveren tot een waar paleisje.

Refit

Caravan of camper

Ook voor uw caravan of camper bent u bij ons aan het juiste adres. Nautic Service Friesland heet u van harte welkom!

Scroll naar boven